Skip links

Reserveringsbepalingen Dort Domburg

1. Reserveren
Een reservering wordt schriftelijk gesloten

2. Reserveringsopdracht en wijze van betaling
Ieder reserveringsverzoek wordt door dortdomburg bevestigd door middel van het toesturen van een huurcontract per e-mail en/of per post.
2.1. Behalve de huursom zijn er ook bijkomende kosten. Bijkomende kosten zijn: toeristenbelasting en schoonmaakkosten. Deze kosten staan vermeld op het huurcontract.
2.2. Na ontvangst van het huurcontract betaalt u 30% van het totaalbedrag van de huurprijs. Het resterende deel van het huurbedrag moet uiterlijk 6 weken voor aanvang van de huurperiode zijn voldaan. Bij reservering binnen deze 30 dagen voldoet u het te betalen bedrag ineens.
2.3. Bij niet tijdige betaling is dortdomburg gerechtigd het gereserveerde vakantieverblijf te annuleren.

3. Annulering door huurder
Annuleringen dienen altijd schriftelijk of per e-mail te worden doorgegeven aan dortdomburg.
3.1. Bij annulering tot 60 dagen voor aanvang brengen we € 25,00 administratie kosten in rekening.
3.2. Bij annulering tot 30 dagen voor aanvang van de huurperiode wordt 50% van de kale huursom in rekening gebracht.
3.3. Bij annulering korter dan 30 dagen voor de aanvang van de huurperiode wordt de volledige (kale) huursom in rekening gebracht.

4. Huisdieren en roken
4.1. Er zijn geen huisdieren toegestaan in ons vakantieverblijf.
4.2. Het is niet toegestaan te roken in ons vakantieverblijf.

5. Annulering door dortdomburg
5.1. Indien enige omstandigheid dortdomburg noopt tot annulering van het reeds gehuurde vakantieverblijf, zal hiervan direct kennis worden gegeven aan de huurder. dortomburg zal het volledige reeds door de huurder betaalde bedrag terugstorten. Huurder heeft geen ander recht dan het terugvorderen van dit bedrag.

6. Aansprakelijkheid van de huurder
Tijdens uw aanwezigheid in het vakantieverblijf bent u als huurder volledig aansprakelijk voor het gehuurde vakantieverblijf, de inrichting en alle zaken welke bij het gehuurde verblijf behoren. Schade veroorzaakt door uw toedoen en/of uw meereizende dienen geheel door u vergoedt te worden.

7. Aansprakelijkheid van dortdomburg
dortdomburg kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor verlies, diefstal, schade of letsel, van welke aard dan ook, berokkend aan of door huurders van door dortdomburg gecontracteerde vakantieverblijf.

8. Annuleringsverzekering
Wij adviseren u bij boeking een annuleringsverzekering af te sluiten. dortdomburg kan u geen annuleringsverzekering aanbieden.

9. Aankomst en Vertrek
9.1.Op de dag van aankomst kunt u het vakantieverblijf vanaf 14.00 uur ’s middags betrekken. Door omstandigheden kan het zijn dat het door u gehuurde verblijf eerder of pas later tot uw beschikking staat.
9.2.Op de dag van vertrek dient u voor 10.00 uur ’s ochtends het vakantieverblijf te verlaten.

10. Inventaris
Het appartement is ingericht voor een comfortabel vakantie verblijf. Linnengoed en handdoeken zijn aanwezig. Kinderbed en kinderstoel zetten we op verzoek gereed.

Neem contact op met Dort Domburg.

Contact
Deze website maakt gebruik van cookies